top of page

SPARRAUS — luovan tekijän 4 syytä valita brändisparraus

Rakastan yrittäjän vapautta, mutta sen tuoma yksinäisyyden kokemus on välillä tuskastuttava.

Kukaan ei saavuta unelmiaan yksin. Silti tapamme tehdä työtä on muuttunut itsenäisemmäksi. Yhä useampi meistä toimii yrittäjänä ja yksityisenä elinkeinonharjoittajana.


Kun luovana tekijänä ja unelmanrakentajana pyrkii yhtäaikaa rakentamaan itselleen antoisan arjen sekä toimeentulon, voi päätösten tekeminen tuntua vaikealta. Mielen sisällä sinkoilee valtavaa innostusta, mutta samaan aikaan askelissa tuntuu epävarmuus.


Olen kokenut sen omissa nahoissani. Rakastan yrittäjän vapautta, mutta sen tuoma yksinäisyyden ja riittämättömyyden kokemus on välillä tuskastuttava.


Siksi sparraan luovia tekijöitä, joilla on suuria unelmia ja paloa auttaa työllään muita. Haluan tukea heitä, kenties juuri sinua, näkemään brändinsä kirkkaasti ja kokemaan suuntansa oikeaksi.


Brändisparraus auttaa kirkastamaan, millaisen mielikuvan haluat työlläsi välittää.

Brändisparraus


Brändisparraus on inspiroiva matka, jonka jälkeen sparrattava kokee sekä innostusta että selkeyttä urapolullaan eteenpäin. Se alkaa kartoituksesta ja orientoitumistehtävästä, etenee sparrauksen kautta kohti kirkasta suuntaa tulevaan.


Brändisparraus on kaikille unelmanrakentajille: luoville tekijöille sekä uutta suuntaa hakeville yrittäjille henkilöbrändin vahvistamiseksi ja oman suunnan selkeyttämiseksi. Jos tunnet, että brändisi kaipaisi tukea hioutuakseen timantiksi, voit kokeilla sparrausta varaamalla ilmaisen 30 min minisparrauksen.


Sparrauskaveriohjelma


Sparrauskaveriohjelma on matalan kynnyksen sparraustuki. Kenties ensikosketus sparrauksen maailmaan. Se on ilmainen 1 kuukauden mittainen ohjelma, jossa sekä saat itse tukea, että tarjoat sitä eteenpäin sparrauskaverillesi.


Sparrauskaveriohjelma on tarkoitettu sinulle unelmanrakentaja, joka haluat tutustua sparraukseen ja vahvistusta ammatillisiin verkostoihisi. Voit ilmoittautua mukaan seuraavaan sparrauskaveriohjelmaan täällä.


Brändisparraus on palvelu, jossa kirkastat yrityksesi ydinviestin ja otat askeleita kohti omalta tuntuvaa suuntaa.

4 syytä valita brändisparraus


1 Oikeat kysymykset johtavat oivalluksiin


Oletko joskus kokenut, kun joku kysyy "oikeita kysymyksiä"? Oikeat kysymykset saavat ajattelemaan, näkemään asioita uudesta näkökulmasta, ja jopa oivaltamaan uutta.


Sparrauksessa kyse ei ole siitä, mitä sparraajana sinulle kerron, vaan siitä, mitä sinä voit harjoitusten ja keskustelun kautta oivaltaa. Juuri oivallukset ovat merkittäviä sysäyksiä eteenpäin.


2 Turvallinen tila ajatuksille, ideoille ja unelmille


Unelma voi joskus kaivata herättelyä tullakseen esiin. Se saattaa olla iso möykky ideoita ja ajatuksia, joita ei ole ehkä uskaltanut sanoa ääneen. Kenties ympärillä ei edes ole ollut ketään, joka olisi voinut ymmärtää.


On tärkeä päästä purkamaan ajatuksiaan. Tutkimaan pohdintojaan turvallisessa sekä rohkaisevassa ympäristössä ja peilaamaan niitä toisen ihmisen kanssa. Haluan tarjota sparrattavilleni juuri tällaisen tilan. Tilan ajatuksille, ideoille ja unelmille.


3 Oma suunta selkeytyy


Olen huomannut, että luovilla tekijöillä ja unelmanrakentajilla on paljon ideoita. Yleensä haaste ei siis ole suunnitelmien puute, vaan kokonaiskuvan selkys ja suunnan hukkuminen kaiken keskelle.


Usein sparrauksessa oivallamme, etteivät eri suuntiin sinkoilevat ideat olekaan lopulta kovin kaukana toisistaan. Niissä on paljon enemmän yhteistä kuin sparrattava oli tullut ajatelleeksikaan.


Kun eri ideoiden yhteiset nimittäjät tunnistetaan, alkaa oma suunta selkeytyä.


4 Brändin ydin kirkastuu


Joskus omalle tekemiselleen sokaistuu niin, että kadottaa sen, mikä on olennaista. Oma paletti alkaa tuntua värien sekamelskalta ja focus hukkuu. Se on normaalia - olemme kaikki siellä joskus.


Sinulla on tehtävä, ja brändilläsi on ydin, josta kaikki muu kumpuaa. Ydin on olemassa, vaikka joskus voi tuntua, että se on samea ja tavoittamattomissa. Siksi on tärkeä pysähtyä, palauttaa mieleen sekä sanoittaa ääneen, mikä olikaan tärkeää.


Brändi on tunne. Sinun kirkkaan selkeä brändisi on se, joka tuntuu ja näyttää sinulta sekä välittyy parhaalla tavalla ulospäin asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.>>> Oletko brändityösi alussa? Ota yhteyttä, ja katsotaan, miten voisin olla parhaalla mahdollisella tavalla sinun ja brändisi avuksi.
Avainsanat: brändivalmennus, sparraus, sparraaminen, brändisparraus, sparraaja, valmentaja, uravalmentaja, brändivalmentaja

bottom of page