top of page
Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_5_tumma.jpg

Merkityksellistä brändäystä, joka tekee näkyväksi.

 

Työtäni merkityksellisen brändäyksen parissa yhdistää intohimo, ammattitaito ja vahva tahto auttaa luovia tekijöitä, kuten sinua, loistamaan omalla alallasi. Olen erikoistunut tarjoamaan valmentavaa brändäystä, ja haluan kulkea kanssasi, jotta voisit löytää oman suuntasi ja saavuttaa unelmasi.

Brandisparraus

Brändisparrausta unelmanrakentajille

Brändäys on minulle enemmän kuin pelkkä työ – se on mahdollisuus auttaa yrittäjiä kirkastamaan identiteettinsä ja muuttamaan unelmansa konkreettiseksi konseptiksi ja suunnaksi tulevaan. Sparrausmatkalle lähteminen kanssani on konkreettinen teko vahvistaa brändisi perusta, tehdä työsi näkyväksi ja kasvaa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.

Sain sparrauksesta uusia oivalluksia ja selkeyttä toimintaani. Koska olin vasta aloittamassa toimintaani vahvemmin, sain hyvin selkeytettyä sitä, mihin suuntaan haluan lähteä brändiäni viemään. Elsa osasi kysyä hyvin tarkentavia kysymyksiä tapaamisissamme ja keskustelut sujuivat hyvin eteenpäin. Kooste, jonka sain sparrauksen jälkeen toimii hyvänä pohja- ja ohjemateriaalina, johon voin palata aina, kun haluan muistutella mieleeni, mitä kävimmekään läpi ja mihin haluankaan suunnata. Kiitos siis Elsalle tästä selkeytyksensuunnasta!

Mona Pietikäinen

Brändivalmentaja ja yrittäjä, Vieno Creative

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_brändimuotoilu_yrittäjä.JPG

Ilmainen 30 min minisparraus

Yhdessä voimme rakentaa vahvan ja houkuttelevan brändin, joka kertoo tarinasi maailmalle. Varaa ilmainen minisparraus, ja aloitetaan merkityksellinen brändäysmatka kohti menestystä!

Vaiheet
Brandayksen voima

Brändäyksen voima

Brändisparrauksen hedelmä on säteilevä, selkeä tunne siitä, että teet oikeita asioita ja olet matkalla ammatillisella polullasi oikeaan suuntaan. Autan sinua kirkastamaan vahvan henkilöbrändin, joka tekee unelmasi näkyväksi. Sinun kirkkaan selkeä brändisi on se, joka tuntuu ja näyttää sinulta sekä välittyy parhaalla tavalla ulospäin asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä ja luovia tekijöitä löytämään oman äänensä ja erottumaan kilpailussa. Brändäys ei ole vain logoja ja värejä – se on vahvan sisäisen merkityksen ja tulevaisuuden näyn viestimistä aidosti ja vaikuttavasti. Tavoitteeni on tuoda esiin asiakkaideni vahvuudet, auttaa heitä hahmottamaan oma tarinansa ja luomaan brändi, joka resonoi yleisönsä kanssa.

Menetelmät
 • orientoivat tehtävät

 • oivalluttava keskustelu sparraustapaamisissa

 • brändikirja tuloksista

 

Brändisparrauksessa työskennellään yrityksen pinnan alla, ytimessä. Sparraus koostuu orientoivista, havainnollistavista tehtävistä sekä sparraustapaamisista, jotka ovat keskustelevia brändäyksen valmennuksia.

​Sparrauksen tulokset kiteytetään sanoin ja kuvin sähköiseksi brändi-kirjaksi helpottamaan brändisi kehittämistä sekä jatkuvaa ylläpitoa.

Teemat

Brändisparrauksen tehtävien sekä tapaamisten kautta käsittelemme ja kirkastamme yrityksesi olemassaolon ja tulevaisuuden suunnan kannalta keskeisiä teemoja.

 • tarina

 • vahvuudet

 • ydinviesti

 • tavoitteet

 • palvelut

 • kohderyhmä

 • kohtaamispisteet

 • brändi-ilme

 • ääni ja sanat

Sparrauksen sisältö on myös räätälöitävissä tarpeisiisi! 

Tulokset

Brändisparraus tekee yrityksesi ytimen näkyväksi sinulle. Se on tietoisuutta, joka luo vahvan, selkeän perustan kaikelle muulle yrityksesi brändityölle: brändi-ilmeen muotoilulle, verkkosivujen rakentamiselle tai päivittämiselle sekä brändiviestinnän toteuttamiselle.

Sparrauksen tuloksena sinulla on varma olo työstäsi sekä suunnastasi tulevaan. Saat eväitä, ideoita ja innostusta jatkaa brändisi kehittämistä itsenäisesti. Jos kaipaat pitkäjänteistä kumppania brändityösi tueksi, on minulla monta vaihtoehtoa jatkaa työskentelyä kanssasi. Kerron niistä mielelläni!

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_2.jpg

Juuret omassa ammatillisessa kriisissä

Kiinnostukseni brändäykseen juontaa juurensa ammatilliseen kriisiin. Olin tuore vaatesuunnittelun opiskelija, ja varhain opintojeni aikana kasvoilleni löivät lamaannuttavat faktat: muoti on vaikeasti työllistävä ala Suomessa ja vaatteiden kuluttamisen systeemi on mätä. 

Haasteiden keskellä löysin henkilöbrändäyksen voiman. Siitä alkoi intohimoinen matka itsestäni oppimiseen; mitkä ovat vahvuuksiani, kiinnostuksen kohteitani ja mihin suuntaan haluaisin uraani kehittää. Tutkimusmatka johti oman suuntani löytämiseen ja muiden sparraustuella on ollut siinä merkittävä rooli.

Työni brändäyksen parissa
Brändimuotoilutoimisto Brändilä 2023

Perheyrityksemme on merkityksellisen brändäyksen kumppani. Asiakkaamme ovat oman alansa ammattilaisia, joiden työtä meillä on kunnia saada tehdä näkyväksi.

Yrittäjyysmessut 2022 Helsingin kaupunki

Luento merkityksellisen henkilöbrändin alkeista

Brändityöpaja 2022 yrittäjäryhmälle

Valmennus hyvinvointialan yrittäjille, miten luodaan sisältä kumpuava, aito ja autenttinen henkilöbrändi

Sparrauskaveriohjelma 2021

Brändäyksen vertaismentorointiryhmän rakentaminen, fasilitointi ja johtaminen

bottom of page