top of page
Henkilobrandi.jpg

Saavuta tavoitteesi brändäämällä — rakenna arvoisesi henkilöbrändi.

Brändää itsesi, jätä hyvä jälki

Henkilöbrändi on yhdistelmä imagoasi ja mainettasi. Se on mielikuvia ja tunteita, joita sinuun liitetään. Henkilöbändäyksellä voit jättää hyvän jäljen ja vaikuttaa siihen, mitä sinusta ajatellaan!

 

Vahva henkilöbrändi on olennainen osa asiantuntijana menestymistä. Se auttaa myymään osaamistasi, tuo sinulle kilpailuetua ja tukee palkkaneuvotteluissa. Hyvän henkilöbrändin piirteitä ovat tunnistettava ja erottuva ulkonäkö, luotettava ja uskottava viestintä sekä muistettava ydinviesti. 

Sain sparrauksesta uusia oivalluksia. Koska olin vasta aloittamassa toimintaani vahvemmin, sain hyvin selkeytettyä sitä, mihin suuntaan haluan lähteä brändiäni viemään.

Mona Pietikäinen

Brändivalmentaja

Brändisparraus 650€ + ALV — joustava etätoteutus

Brändisparrauksessa saat yksilöllistä brändivalmennusta, jonka avulla rakennat henkilöbrändillesi vahvan perustan. Palveluun sisältyy ennakkotehtävät sekä kolme 1,5-tunnin online-valmennusta. Sparrauksen päätteeksi saat brändikirjan työkaluksi brändiviestintään.

Tyylipuhetta Media_kevätkapseli 2024_Elsa Hietanen.jpg

Koet itsevarmuutta ja tervettä ylpeyttä työstäsi ja viestit siitä rohkeasti.

Henkilöbrändisi arvo kasvaa ja parannat asemaasi neuvotteluissa.

Brändisi resonoi juuri oikeissa kumppaneissa ja unelma-asiakkaissa.

Kun etsitään alasi osaajaa, pidät huolen, että sinut mainitaan.

Vaiheet

Elsa Hietanen

Brändimentori ja valmentaja

Sydämeltäni olen valmentaja. Työtäni merkityksellisen brändäyksen ja henkilöbrändien kehittämisen parissa yhdistää intohimo ja ammattitaito auttaa luovia tekijöitä, kuten sinua, vahvistamaan asemasi omalla alallasi.

 

Minua luonnehditaan valmentajana lempeäksi ja innostavaksi. Asiakkaideni mukaan kysyn heiltä oikeita kysymyksiä, kuuntelen ja teen tärkeitä huomioita tarkasti, hahmotan palasista kokonaisuuksia ja synnytän käänteentekeviä oivalluksia.

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_henkilöbrändäys.JPG
Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_5_tumma.jpg

Käytännössä henkilöbrändäys kiteytyy kahteen kysymykseen; mistä haluat tulla tunnetuksi, ja miten sen teet?

Brandisparraus

Brändisparrausta unelmanrakentajille

Brändäys on minulle enemmän kuin pelkkä työ – se on mahdollisuus auttaa yrittäjiä ja asiantuntijoita kirkastamaan identiteettinsä ja muuttamaan unelmansa konkreettiseksi konseptiksi ja suunnaksi tulevaan. Sparrausmatkalle lähteminen kanssani on konkreettinen teko vahvistaa brändisi perusta, tehdä työsi näkyväksi ja kasvaa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_brändimuotoilu_yrittäjä.JPG

Ilmainen 30 min minisparraus

Yhdessä voimme rakentaa sinulle vahvan ja houkuttelevan henkilöbrändin, joka kertoo osaamisesi maailmalle. Varaa ilmainen minisparraus, ja aloitetaan merkityksellinen brändäysmatka kohti menestystä!

Brandayksen voima

Brändäyksen voima

Brändisparrauksen hedelmä on säteilevä, selkeä tunne siitä, että teet oikeita asioita ja olet matkalla ammatillisella polullasi oikeaan suuntaan. Autan sinua kirkastamaan vahvan henkilöbrändin, joka tekee unelmasi näkyväksi. Sinun kirkkaan selkeä brändisi on se, joka tuntuu ja näyttää sinulta sekä välittyy parhaalla tavalla ulospäin asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Olen auttanut lukuisia yrittäjiä ja luovia tekijöitä löytämään oman äänensä ja erottumaan kilpailussa. Brändäys ei ole vain logoja ja värejä – se on vahvan sisäisen merkityksen ja mission viestimistä aidosti ja vaikuttavasti. Tavoitteeni on tuoda esiin vahvuutesi, auttaa sinua hahmottamaan oma tarinasi ja luomaan brändi, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Menetelmät
 • orientoivat tehtävät

 • oivalluttava keskustelu sparraustapaamisissa

 • brändikirja tuloksista

 

Brändisparrauksessa työskennellään brändisi pinnan alla, ammatillisen minäkuvasi ytimessä. Sparraus koostuu orientoivista, havainnollistavista tehtävistä sekä sparraustapaamisista, jotka ovat keskustelevia brändäyksen valmennuksia.

​Sparrauksen tulokset kiteytetään sanoin ja kuvin sähköiseksi brändikirjaksi helpottamaan brändisi jatkuvaa ylläpitoa.

Teemat

Brändisparrauksen tehtävien sekä tapaamisten kautta käsittelemme ja kirkastamme brändisi menestyksen, tunnettuuden ja tulevaisuuden suunnan kannalta keskeisiä teemoja.

 • tarina

 • vahvuudet

 • ydinviesti

 • tavoitteet

 • palvelut

 • kohderyhmä

 • kohtaamispisteet

 • brändi-ilme

 • ääni ja sanat

Sparrauksen sisältö on myös räätälöitävissä tarpeisiisi! 

Tulokset

Brändisparraus tekee brändisi ytimen näkyväksi sinulle. Se on tietoisuutta, joka luo vahvan, selkeän perustan kaikelle muulle brändityölle: brändi-ilmeen muotoilulle, verkkosivujen rakentamiselle sekä asiantuntijaviestinnän toteuttamiselle.

Sparrauksen tuloksena sinulla on varma olo työstäsi sekä fokuksestasi. Saat työkaluja, ideoita ja innostusta jatkaa brändisi kehittämistä itsenäisesti. Jos kaipaat pitkäjänteistä kumppania brändityösi tueksi, on minulla monta vaihtoehtoa jatkaa työskentelyä kanssasi. Kerron niistä mielelläni!

Juuret omassa ammatillisessa kriisissä

Kiinnostukseni brändäykseen juontaa juurensa ammatilliseen kriisiin. Olin tuore vaatesuunnittelun opiskelija, ja varhain opintojeni aikana kasvoilleni löivät lamaannuttavat faktat: muoti on vaikeasti työllistävä ala Suomessa ja vaatteiden kuluttamisen systeemi on mätä. 

Haasteiden keskellä löysin henkilöbrändäyksen voiman. Siitä alkoi intohimoinen matka itsestäni oppimiseen; mitkä ovat vahvuuksiani, kiinnostuksen kohteitani ja mihin suuntaan haluaisin uraani kehittää. Tutkimusmatka johti oman suuntani löytämiseen ja muiden sparraustuella on ollut siinä merkittävä rooli.

Muutama nosto työstäni brändäyksen parissa
Brändimuotoilutoimisto Brändilä 2023

Perheyrityksemme on merkityksellisen brändäyksen kumppani. Asiakkaamme ovat oman alansa ammattilaisia, joiden työtä meillä on kunnia saada tehdä näkyväksi.

Yrittäjyysmessut 2022 Helsingin kaupunki

Luento merkityksellisen henkilöbrändin alkeista

Brändityöpaja 2022 yrittäjäryhmälle

Valmennus hyvinvointialan yrittäjille, miten luodaan sisältä kumpuava, aito ja autenttinen henkilöbrändi

Sparrauskaveriohjelma 2021

Brändäyksen vertaismentorointiryhmän rakentaminen, fasilitointi ja johtaminen

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_3_harmaa.jpg

Kukaan ei menesty yksin.

Jutellaan, olisinko sinulle

sopiva brändivalmentaja.

Varaa ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle työskentely kanssani voisi sinut ja henkilöbrändisi viedä.

bottom of page