top of page
Vaatteet.jpg

Pukeudut hyvin, siis osaat. Asiantuntijabrändäys alkaa vaatekaapistasi.

Tyyli, joka pukee identiteettisi näkyväksi

Hukassa oleva tyyli turhauttaa. Kyllähän aikuisen ihmisen pitäisi osata pukeutua! Epävarmuuden keskellä on vaikea tunnistaa omat mieltymykset ja itselle sopivat valinnat. Yrität kovasti saada tyylisi toimimaan, mutta päällimmäinen tunne vaatekaappisi edessä on pettymys.

Tyylikkyys ei ole sidoksissa trendeihin tai suureen vaatemäärään - ehkä jo tiedätkin sen. Vahva tyyli on tietoisuutta omista mieltymyksistä, elämäntyylistä ja itselle sopivista, laadukkaista valinnoista. Tyylin taitoja voi oppia ja tyyli-itsevarmuus on mahdollista myös sinulle!

Autan sinua löytämään tyylisi; oman tapasi kehittää henkilöbrändiäsi vaatteiden kautta. Tuen, kun rakennat täydellisen vaatekaapin kestävällä ja harkitulla tavalla, jotta vaatearki olisi vaivatonta ja pukeutuminen edustaisi sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaiheet

Tyylivalmennus 240€ — joustava etätoteutus

Tyylin yksilövalmennus on yksilöllinen palvelu sinulle, joka haluat löytää ainutlaatuisen tyyli-identiteettisi ja itsevarmuutesi pukeutujana. 

Asetamme kartoituspuhelussa yksilölliset tavoitteet.
Valmennus sisältää joustavasti sovittavat
2 X 1,5h etävalmennusta.
Löydät noin 2kk aikana oman tyylisi ja rakennat univormusi.
Saat postitse Oman tyylin tiekartta -työkirjan.
Vaiheet

Kesytä vaatekaappisi ja tee tyyliunelmistasi totta. Varaa ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle työskentely kanssani voisi sinut ja henkilöbrändisi viedä.

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_5_tumma.jpg

Olen muotisuunnittelija, joka ei suunnittele muotia, vaan hidastaa sitä. Autan sinua löytämään tyylisi ja rakentamaan täydellisen vaatekaapin.

Tyyli on vastalääke pikamuodille

Vahva oma tyyli muuttaa sekä oman elämäsi että muodin. Oman tyylin tunteminen parantaa elämänlaatuasi, vahvistaa itsevarmuuttasi sekä johtaa harkitumpaan kulutuskäyttäytymiseen. Vahva tyyli on positiivinen vastalääke pikamuodille.

Olen rakentanut oman tyylin mission ympärille monikanavaisen Tyylipuhetta Median, joka yhdistää henkilökohtaisen tyylin, henkilöbrändäyksen ja hitaan muodin. Käytän vaatesuunnittelijan taitojani auttaakseni yksilöitä tuntemaan oman tyylinsä ja rakentamaan toimivan, täydellisen vaatekaapin.

Muotia on hidastettava

Vaatealaa opiskellessani piirtyi eteeni kokonaiskuva muodin systeemistä; heikkolaatuisia vaatteita sekä tuotetaan että kulutetaan liikaa ja liian nopeasti. En voinut sulkea ongelmalle silmiäni. Maailma ei tarvitsisi Elsa-vaatesuunnittelijan mallistoa, ajattelin. Muodin maailma tarvitsee muutoksen. Tämä missio on johdattanut minut rakentamaan tyylin työkalut.

Oman tyylin löytäminen on käänteentekevä kokemus. Olen todistanut sen sekä omassa elämässäni että asiakkaideni tyylimatkoilla. Tarvitset vaatekaappiisi vain lempivaatteitasi; et yhtään vaatetta, joka tekisi pukeutumisesta vaikeampaa.

Elsa Hietanen

Tyyliguru* ja kestävän tyylin asiantuntija

Rakennan hitaan tyylin kulttuuria, jossa kohtaavat oma tyyli, itsevarmuus ja kestävä vaatteiden kuluttaminen. Valmennan yksilöitä tyylitaidoissa, vedän tyylin työpajoja ryhmille, koulutan ja luennoin  tyyli-itsevarmuuden löytämisestä sekä kestävästä vaatteiden kuluttamisesta. Konsultoin lisäksi vaatealan ammattilaisia minimalistisen kapselipukeutumisen menetelmästä.

*Kodin Kuvalehden antama titteli 7/20.3.2024

Elsa-tyyli.jpg
Pyyhkeet.jpg

Oma tyyli tarkentui valmennuksen aikana. Elsa osasi hienosti sanoittaa tyylin ydinsanat, joka helpotti minulle itselleni tyylini hahmottamista.

Mari 36v.

Tyylin kulttuuri lukuina

5000

Muodin hidastajaa Tyylipuhetta Median verkkoyhteisöissä.

2000

Tyylistä kiinnostunutta lukijaa kuukaudessa.

70

Tyylivalmennuksen mullistamaa vaatekaappia.

800

Tyylipuhetta Podcastin uskollista kuuntelijaa.

Vaiheet

Tule mukaan tyylin ystävien yhteisöön

Liity mukaan hitaan tyylin liikkeeseen. Yhdessä luomme kulttuuria, jossa tyyli ja itsevarmuus kohtaavat.

Workshop_2.jpg

Muutama nosto työstäni kestävän tyylin parissa

Paimion muotiviikko 2023 – luento

Seuraa tyyliäsi, älä trendejä — ylikuluttamisesta minimalistiseen vaatekaappiin

Pro Gradu 2023

Minimalistinen vaatekaappi – autoetnografia yhden gardrobin minimalisoinnista

Tyylipuhetta – Oma tyyli -kirja 2021

Oman tyylin ja kestävän pukeutumisen inspiroiva ja informatiivinen painettu julkaisu. Lupa olla tyylikäs.

Vaate on voima -paneeli 2021

Panelistina toimiminen tyylin asiantuntijana Oulussa.

Tyylipuhetta Podcast 2020

Puhetta tyylistä ja kestävästä muodista. Tyylillä on väliä.

Vuoden nuori suunnittelija finaalipaikka 2019

Kantaaottava puettava teos: Miks et tyki tyytyväisenä?

bottom of page