top of page
Elsa Hietanen_brändimuotoilija_tyylin asiantuntija_banneri_3_harmaa.jpg

Rakennan hitaan tyylin kulttuuria, jossa kohtaavat vahva oman tyyli ja kestävä vaatteiden kuluttaminen. Olen muotisuunnittelija, joka ei suunnittele muotia, vaan hidastaa sitä. Autan sinua rakentamaan täydellisen vaatekaapin.

Oma tyyli

Tyyli, johon olet tyytyväinen

Matkani muodin parissa on opettanut minulle, että tyylikkyys ei ole sidoksissa suureen vaatemäärään. Sen sijaan vahva tyyli on tietoisuutta omista mieltymyksistä, elämäntyylistä ja itselle sopivista, laadukkaista valinnoista.

 

Uskon, että vähemmän voi olla enemmän, kun kyseessä on tyyli. Minimalismin periaatteet voivat ohjata meitä kohti merkityksellisempää elämää ja kestävämpää vaatekaappia.

Olen viime vuodet keskittynyt tyylin sekä minimalismin asiantuntijuuden kehittämiseen. Olen omistautunut auttamaan sinua löytämään oman tyylisi ja rakentamaan täydellisen vaatekaapin kestävällä ja harkitulla tavalla.

Tyylin kulttuuri lukuina

Vaiheet
Elsa Hietanen_brändimuotoilija_brändimuotoilu_yrittäjä.jpeg

Tule mukaan tyylin ystävien yhteisöön

Liity mukaan hitaan tyylin liikkeeseen. Yhdessä luomme kulttuuria, jossa tyyli ja vastuullisuus kohtaavat.

Hitaan muodin puoleta

Muotia on hidastettava

Vaatealaa opiskellessani piirtyi eteeni kokonaiskuva muodin systeemistä; heikkolaatuisia vaatteita sekä tuotetaan että kulutetaan aivan liikaa ja aivan liian nopeasti. En voinut sulkea ongelmalle silmiäni. Tajusin, että maailma ei tarvitse Elsa-vaatesuunnittelijan mallistoa. Se tarvitsisi muutoksen. Meidän on hidastettava muotia ja vaatteiden kuluttamista.

Elsa Hietanen

Kestävän tyylin asiantuntija

Koulutan ja luennoin oman tyylin löytämisestä ja täydellisen vaatekaapin rakentamisesta. Konsultoin vaatealan ammattilaisia minimalistisen kapselipukeutumisen menetelmästä. Rakennan tyylin kulttuuria valmentamalla yksilöitä tyylin ja kestävän kuluttamisen taidoissa.

Elsa Hietanen_brändimuotoilija_henkilöbrändäys.JPG
Pikamuotia vastaan

Tyyli on vastalääke pikamuodille

Ajaessani muutosta oivalsin oman tyylin voiman. Oman tyylin tunteminen sekä parantaisi elämänlaatuamme ja vahvistaisi itsevarmuuttamme että johtaisi harkitumpaan kulutuskäyttäytymiseen. Hidas tyyli on positiivinen vastalääke pikamuodille.

Olen rakentanut oman tyylin mission ympärille monikanavaisen Tyylipuhetta Median, joka yhdistää henkilökohtaisen tyylin ja hitaan muodin. Käytän vaatesuunnittelijan taitojani auttaakseni yksilöitä tuntemaan oman tyylinsä ja rakentamaan toimivan, täydellisen vaatekaapin.

Työni kestävän tyylin parissa

Paimion muotiviikko 2023 – luento

Seuraa tyyliäsi, älä trendejä — ylikuluttamisesta minimalistiseen vaatekaappiin

Pro Gradu 2023

Minimalistinen vaatekaappi – autoetnografia yhden gardrobin minimalisoinnista

Tyylipuhetta – Oma tyyli -kirja 2021

Oman tyylin ja kestävän pukeutumisen inspiroiva ja informatiivinen painettu julkaisu. Lupa olla tyylikäs.

Vaate on voima -paneeli 2021

Panelistina toimiminen tyylin asiantuntijana Oulussa.

Tyylipuhetta Podcast 2020

Puhetta tyylistä ja kestävästä muodista. Tyylillä on väliä.

Vuoden nuori suunnittelija finaalipaikka 2019

Kantaaottava puettava teos: Miks et tyki tyytyväisenä?

bottom of page