Elsa ja Ismo Oy_Hietanen.jpg
 

Elsa Hietanen

Elsa on koulutukseltaan vaatetusompelija, muotoilija (AMK) sekä tuleva taiteen maisteri. Elsa visioi, innostuu ja luo uutta. Luonteeltaan introvertti Elsa hyppää spontaanisti mukaan ja näkee haasteessa mahdollisuuden.

Matka brändimuotoilijaksi

Realistinen luonne ajoi Elsan pohtimaan jo opintojensa aikana omaa työllistymistään: Mitä minun tarvitsisi tehdä erottuakseni työmarkkinoilla? Vastaukseksi Elsa löysi visiotyön ja brändäyksen.

Jo hyvin pian oivalluksensa jälkeen Elsa alkoi ymmärtää, että kyse on laajemmasta ilmiöstä. Hän huomasi, ettei valmistuvilla, omaa urapolkuaan suunnittelevilla muotoilijoilla ollut tarpeeksi työvälineitä erikoistumiseen ja oman osaamisensa markkinointiin.

Samaan aikaan Elsa huomasi vastaavanlaisen ilmiön jo pidempään alalla toimineiden pienyrittäjien keskuudessa: yrittäjät rakastavat tekemäänsä, mutta heillä ei ole useinkaan aikaa ja mahdollisuuksia, ehkä osaamistakaan viestiä tekemästään niin, että myös asiakkaat näkisivät kaiken upean yrityksen sisällä tapahtuvan samalla tavalla kuin yrittäjät itse.

 

Omien kokemustensa kautta on Elsalle herännyt vahva halu auttaa muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia. Jokaisessa yksilössä ja yrityksessä on valtavasti ainutlaatuista potentiaalia, mahdollisuuksia upeiden unelmien saavuttamiseen. Potentiaali tarvitsee toisinaan sparrausta ja rohkaisua sekä suuntaviivoja tullakseen parhaalla tavalla esiin.

>>> Tarjoan valmentavan brändäyksen palveluita, jotta myös sinä, luova tekijä voisit löytää oman suuntasi ja saavuttaa unelmasi. Lähde sparrausmatkalle kanssani.

Brändimatkaasi tukemassa

Olemme yrittäjäpariskunta Elsa ja Ismo Hietanen. Työskentelemme brändimuotoilun toimeksiantojen kanssa ympäri Suomen. Tarjoamme sparrausta yrityksesi ytimen kirkastamiseen sekä muotoilemme brändillesi luonteen ja ilmeen. Toteutamme luovia kokonaisuuksia verkkosivujen ilmeistä, logoihin, kuvituksiin ja somesisältöihin.

>>> Onko mielessäsi luova projekti, jolle etsit toteuttajaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja esittele ideasi.

 

Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan kuin yksin. Tukiverkostoissamme on useita lahjakkaita luovan työn tekijöitä. Kokoamme projektista riippuen tiimiimme mukaan juuri tarvitsemamme osaajat yrityksesi brändin muotoilun tueksi.

P1250315.JPG
VAHVUUTEMME

PROJEKTIN HALLINTA

Organisoimme, järjestämme ja toteutamme projektit täsmällisesti ja tehokkaasti.

Olemme luonteeltamme realistisia ja järjestelmällisiä tekijöitä. Etenkin Elsa on oiva Excel-velho ja tarkka huolehtimaan, että se, mitä on sovittu, hoidetaan tehokkaasti ja aikataulussa - laadusta tinkimättä.

ROHKAISU

Sparraamme ja mentoroimme yksilöitä sekä yrityksiä tunnistamaan vahvuutensa.

Sparrauksissa emme kerro valmiita vastauksia. Pyrkimyksemme on auttaa asiakkaitamme itse tunnistamaan oman erityisyytensä, potentiaalinsa. Parhaimmillaan sparraus-suhde on mentoroiva kumppanuus, jossa jokainen osapuoli voi oppia toisiltaan.

LUOVA AJATTELU

Ideoimme, kehitämme ja konseptoimme ratkaisuja siihen, miten asioita voidaan tehdä paremmin.

Emme pelkää ottaa haasteita vastaan ja kyseenalaistaa olemassa olevaa pyrkiessämme kohti parempaa. Upeimmat ideat ja suurimmat unelmat vaativat usein rohkeutta ja uskallusta tehdä asioita toisin. Luova ajattelu on työväline, jota hyödynnämme kaikessa, mitä teemme.

VISUAALISUUS

Luomme järjestystä ja harmoniaa niin digitaalisessa kuin fyysisessä ympäristössä.

Taipumuksemme on suunnitella ja toteuttaa visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Toteutamme projektit aina asiakkaamme näköisesti. Emme tyydy ihan hyvään, vaan pyrimme aina lopputulokseen, jonka takana voimme itse seistä.

DIALOGISUUS

Keskustelemme, kuuntelemme, kannustamme ja pyrimme kohti ymmärtäväisyyttä ja avoimuutta.

 

Kohtaamme asiakkaamme ihmisinä. Toimimme rehellisesti ja aidosti tunnistaen myös omat rajamme ja heikkoutemme. Olemme valmiita käymään dialogia niin parhaista hetkistä kuin myös haasteen vaiheista. Yhdessä, ihmisinä ihmisille, voimme saada aikaan paljon enemmän kuin yksin.