top of page
Elsa-Henkilöbrandi.jpg

Unelmoin. Konseptoin. Teen todeksi. Ydinosaamistani on auttaa sinua löytämään omakuvasi ydinviesti ja ilmaisemaan itseäsi vahvasti ja vaikuttavasti.

Olen valmentaja, jossa tyylin ja brändäyksen ammattitaito yhdistyy herkkyyteen, luovuuteen ja visionäärisyyteen. Koulutukseltani olen muotoilija ja taiteen maisteri.

Toimin valmentajana, muotoilijana sekä sisällöntuottajana tyylin ja brändäyksen saralla. Haaveilen, että pääsen työskentelemään tulevaisuudessa yhä enemmän myös luennoijana ja kouluttajana. Sydämelläni ovat etenkin luovat alat ja kestävä muoti.

Rakennan tyylin kulttuuria ja taistelen ylikulutusta vastaan. Vuodesta 2020 alkaen olen kehittänyt kestävän tyylin menetelmiä ja luonut sen ympärille monikanavaisen Tyylipuhetta Median. Missioni on, että jokainen oppisi tuntemaan oman tyylin. Se on avain muodin muutokseen, kestävään kuluttamiseen ja hyvinvoivaan elämään. Sisällöilläni inspiroin ja innostan siihen, miten oma kestävä tyyli löytyy.

 

Toinen intohimoni on merkityksellinen brändäys. Valmennan ja kehitän brändejä perheyrityksessämme brändimuotoilutoimisto Brändilässä. Sparraan yrittäjiä, joilla on kehittämisen mindset, löytämään oman brändinsä ytimen, tuomaan esiin vahvuutensa ja kiteyttämään ydinviestinsä vahvasti ja vaikuttavasti. Koulutan niitä, jotka haluavat syventyä brändäykseen ja ymmärtää sen voiman.

Olen määrätietoinen ja tehokas toimija sekä samalla rauhallinen ja tarkkanäköinen introvertti, joka rakastaa suurten linjojen piirtämistä, strategioiden rakentamista ja sukeltamista uusiin yhteistöihin. Olen mestari luomaan uutta kehittäjän silmin, haastaen totuttuja toimintamalleja rohkeasti. Saan usein kuulla, että kanssani omat unelmat heräävät eloon.

 

Työssäni arvostan vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia. Yrittäjyys on avannut oven omannäköiseen elämäntyyliini; pyrin elämään mahdollisimman kohtuullista ja kestävää arkea. Esteettisyys, hitaus ja yksinkertaisuus ovat minulle tärkeitä arvoja. Rakastan oman vaatekaappini shoppailua, indie-elokuvia, pullakahveja, aamukävelyjä ja uppoutumista keskusteluihin kahden kesken.

kello-2.png

30 min minisparraus

Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle työskentely kanssani voisi sinut ja henkilöbrändisi viedä.

Ilmainen minisparraus
bottom of page