top of page
Elsa ja Ismo Oy_Hietanen.jpg
Brändipalvelut

Elsa Hietanen

Hei, olen Elsa. Koulutukseltani olen vaatetusompelija, muotoilija (AMK) sekä tuleva taiteen maisteri. Olen luonteeltani vauhdikas, järjestelmällinen sekä ratkaisukeskeinen introvertti. Uin projektista toiseen ketterästi ja nautin, kun saan työssäni vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia. Visioin, innostun ja luon uutta rohkeasti kehittäjän silmälasit päässä - sopivasti nykyisiä toimintamalleja haastaen. Vastapainoksi nautin arjen estetiikasta ja fiilistelen yksinkertaista, kohtuullista elämää. Yrittäjyys on mahdollistanut minulle omannäkösen elämän ja työn, ja innostun siitä, kun saan auttaa sinua rakentamaan omaasi.

Matka brändimuotoilijaksi

Realistinen luonne toi minut pohtimaan jo opintojeni alkuvaiheessa mahdollisuuksiani vaikeasti työllistävällä alalla: Mitä minun tarvitsisi tehdä erottuakseni työmarkkinoilla? Vastaukseksi löysin brändäyksen ja hieman myöhemmin mahdollisuudet yrittäjänä.

Hyvin pian oman tuskailuni myötä syntyneen oivalluksen jälkeen aloin ymmärtää, että kyse on laajemmasta ilmiöstä. Huomasin, ettei valmistuvilla, omaa urapolkuaan suunnittelevilla muotoilijoilla ollut tarpeeksi työvälineitä erikoistumiseen ja oman osaamisensa markkinointiin. Brändityön taitoja ei opeteta tarpeeksi!

Samaan aikaan havaitsin vastaavanlaisen ilmiön jo pidempään alalla toimineiden pienyrittäjien keskuudessa: yrittäjät rakastavat tekemäänsä, mutta heillä ei ole useinkaan aikaa ja mahdollisuuksia, ehkä osaamistakaan viestiä tekemästään niin, että myös asiakkaat näkisivät kaiken upean yrityksen sisällä tapahtuvan samalla tavalla kuin yrittäjät itse.

 

Omien kokemusteni kautta sisälleni syttyi palo auttaa muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia. Jokaisessa yksilössä ja yrityksessä on valtavasti ainutlaatuista potentiaalia, mahdollisuuksia upeiden unelmien saavuttamiseen. Potentiaali vain tarvitsee sparrausta ja rohkaisua, sopivia tönäisyjä sekä selkeitä suuntaviivoja tullakseen parhaalla tavalla esiin.

>>> Tarjoan valmentavan brändäyksen palveluita, jotta myös sinä, luova tekijä voisit löytää oman suuntasi ja saavuttaa unelmasi. Lähde sparrausmatkalle kanssani.

Brändimatkaasi tukemassa

Olemme yrittäjäpariskunta Elsa ja Ismo Hietanen. Työskentelemme Tyylipuhetta Median parissa sekä brändimuotoilun toimeksiantojen kanssa ympäri Suomen. Tarjoamme sparrausta yrityksesi ytimen kirkastamiseen sekä muotoilemme brändillesi luonteen ja ilmeen. Toteutamme luovia kokonaisuuksia verkkosivujen ilmeistä, logoihin, kuvituksiin ja somesisältöihin.

>>> Onko mielessäsi luova projekti, jolle etsit toteuttajaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja esittele ideasi.

 

Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan kuin yksin. Verkostoissamme on useita lahjakkaita luovan työn tekijöitä. Kokoamme projektin mukaan tiimiimme juuri tarvitsemamme osaajat yrityksesi brändin muotoilun tueksi.

P1250315.JPG
VAHVUUTEMME

PROJEKTIN HALLINTA

Organisoimme, järjestämme ja toteutamme projektit täsmällisesti ja tehokkaasti.

Olemme luonteeltamme realistisia ja järjestelmällisiä tekijöitä. Etenkin Elsa on oiva Excel-velho ja tarkka huolehtimaan, että se, mitä on sovittu, hoidetaan tehokkaasti ja aikataulussa - laadusta tinkimättä.

ROHKAISU

Sparraamme ja mentoroimme yksilöitä sekä yrityksiä tunnistamaan vahvuutensa.

Sparrauksissa emme kerro valmiita vastauksia. Pyrkimyksemme on auttaa asiakkaitamme itse tunnistamaan oman erityisyytensä, potentiaalinsa. Parhaimmillaan sparraus-suhde on mentoroiva kumppanuus, jossa jokainen osapuoli voi oppia toisiltaan.

LUOVA AJATTELU

Ideoimme, kehitämme ja konseptoimme ratkaisuja siihen, miten asioita voidaan tehdä paremmin.

Emme pelkää ottaa haasteita vastaan ja kyseenalaistaa olemassa olevaa pyrkiessämme kohti parempaa. Upeimmat ideat ja suurimmat unelmat vaativat usein rohkeutta ja uskallusta tehdä asioita toisin. Luova ajattelu on työväline, jota hyödynnämme kaikessa, mitä teemme.

VISUAALISUUS

Luomme järjestystä ja harmoniaa niin digitaalisessa kuin fyysisessä ympäristössä.

Taipumuksemme on suunnitella ja toteuttaa visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Toteutamme projektit aina asiakkaamme näköisesti. Emme tyydy ihan hyvään, vaan pyrimme aina lopputulokseen, jonka takana voimme itse seistä.

DIALOGISUUS

Keskustelemme, kuuntelemme, kannustamme ja pyrimme kohti ymmärtäväisyyttä ja avoimuutta.

 

Kohtaamme asiakkaamme ihmisinä. Toimimme rehellisesti ja aidosti tunnistaen myös omat rajamme ja heikkoutemme. Olemme valmiita käymään dialogia niin parhaista hetkistä kuin myös haasteen vaiheista. Yhdessä, ihmisinä ihmisille, voimme saada aikaan paljon enemmän kuin yksin.

Vahvuutemme
bottom of page