top of page
OMAKUVA_TAUSTA-14.jpg

Sparrataan esiin brändisi eli sinun täysi potentiaalisi.

 

Sparrauksessa työskennellään brändin pinnan alla ja tehdään yrityksesi ydin näkyväksi sinulle.

Brändin pinnan alla ovat kykysi ja arvokkaat kokemuksesi. Niistä rakentuu ainutlaatuinen potentiaalisi. Sinulla on upea, omanlaisesi tarina sekä syyt sille, miksi olet lähtenyt rakentamaan unelmaasi. Suuntasi yrittäjänä ja luovana tekijänä kirkastuu sukeltamalla brändisi ytimeen, jossa oivalletaan tärkeimmät asiat, vaiheet ja tavoitteet.

 

Sparraus on valmentavaa brändäystä. Palvelu on tarjonnut jo useille yrittäjille ja luoville tekijöille apua henkilöbrändin lujittamiseksi sekä suunnan selkeyttämiseksi kohti omaa menestystarinaa. Kukaan ei saavuta unelmiaan yksin!
 

>>> Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle sparraus voisi sinut viedä.

BRÄNDISPARRAUS

Täysi potentiaali
Sparrauksen vaiheet

1

KARTOITUS

Sparraus käynnistyy ilmaisella minisparrauksella, jossa sinä kerrot hieman itsestäsi, unelmastasi ja siitä, missä olet tällä hetkellä. Usein tässä vaiheessa olet vielä epävarma, mitä tarkalleen tarvitset - ja se ei haittaa. Ohjaan sinua sparrauksessa eteenpäin.

2

ORIENTAATIO

Kun yhteinen sparrausmatkamme on kartoituksen jälkeen päätetty aloittaa, lähetän sinulle orientoitumistehtävän herättelemään ja valmistelemaan sinua tulevaan tapaamiseemme. Sillä aikaa minä analysoin mahdollisen jo olemassa olevan brändisi nykytilaa verkossa.

3

SPARRAUKSET

Itse sparraukset pidetään fyysisenä tapaamisena tai etäyhteyksin. Useinkaan sparrattavieni haaste ei ole ideoiden puute, vaan kokonaisuuden selkiyttäminen. Rohkaisen ja oivallutan eteenpäin kohti unelmiasi. Autan sinua hahmottelemaan suuntaviivojasi tulevaan. 

4

KOOSTE

Kun tulemme tähän vaiheeseen, alkaa sparrausmatkamme olla lopussa. Sparraustapaamisten jälkeen valmistelen sinulle yhteenvedon keskusteluistamme: brändikoosteen viitoittamaan tietä eteenpäin. Pyydän myös sinua reflektiotoimaan sparraustamme. 

Henkilöbrändisparraus

450 € + ALV

MENETELMÄT

 • orientoivat tehtävät

 • oivalluttava keskustelu sparraustapaamisissa

 • brändikooste tuloksista

 

Brändisparrauksessa työskennellään yrityksen pinnan alla, ytimessä. Sparraus koostuu orientoivista, havainnollistavista tehtävistä sekä sparraustapaamisista, jotka ovat keskustelevia brändäyksen valmennuksia.

Sparrauksen tulokset kiteytetään sanoin ja kuvin PDF-muotoiseksi brändi-koosteeksi helpottamaan brändisi kehittämistä sekä jatkuvaa ylläpitoa.

TEEMAT

Brändisparrauksen tehtävien sekä tapaamisten kautta käsittelemme ja kirkastamme yrityksesi olemassaolon ja tulevaisuuden suunnan kannalta keskeisiä teemoja.

 • tarina

 • vahvuudet

 • ydinviesti

 • tavoitteet

 • palvelut

 • kohderyhmä

 • kohtaamispisteet

 • brändi-ilme

 • ääni ja sanat

Sparrauksen sisältö on myös räätälöitävissä tarpeisiisi! 

TULOKSET

Brändisparraus tekee yrityksesi ytimen näkyväksi sinulle. Se on tietoisuutta, joka luo vahvan, selkeän perustan kaikelle muulle yrityksesi brändityölle: brändi-ilmeen muotoilulle, verkkosivujen rakentamiselle tai päivittämiselle sekä brändiviestinnän toteuttamiselle.

Sparrauksen tuloksena sinulla on varma olo työstäsi sekä suunnastasi tulevaan. Saat eväitä, ideoita ja innostusta jatkaa brändisi kehittämistä itsenäisesti. Jos kaipaat pitkäjänteistä kumppania brändityösi tueksi, on minulla monta vaihtoehtoa jatkaa työskentelyä kanssasi. Kerron niistä mielelläni!

Sparrauksesta sanottua

Tapaaminen Elsan kanssa oli inspiroiva ja se todisti minulle, kuinka tärkeää

omista ajatuksista ja toiveista on päästä puhumaan ääneen. Elsan luoma brändikooste kiteytti taitavasti ajatukseni ja osaamiseni visuaaliseksi muistoksi, johon minun on helppo palata sparrauksen jälkeenkin.

Karla Aaltonen, Muotoilija & Stailaaja

Sinua sparraamassa

Elsa Hietanen, Brändimuotoilija

 

"Mitä minun tarvitsisi tehdä erottuakseni työelämässä?", kysyin itseltäni muotoilun opintojeni aikana.

Hyvin pian huomasin, että haaste erottua työelämässä on luovien tekijöiden keskuudessa laaja ilmiö. Niin vastavalmistuvat, omaa urapolkuaan suunnittelevat muotoilijat kuin myös alalla pidempään toimineet yrittäjät pohtivat samoja kysymyksiä.

Vastaukseksi löysin brändäyksen menetelmät, joiden avulla lähdin itse ottamaan rohkeasti askelia omaan suuntaani. Samoja menetelmiä käytän nykyään brändisparrauksessa. 

Kokemuksieni kautta minulle on herännyt vahva halu auttaa muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia,

jotta jokaisella olisi työvälineitä osaamisensa brändäykseen ja näkyväksi tekemiseen sekä​ unelmiensa ja omannäköisen elämän rakentamiseen.

Odotan, että saisin kuulla sinusta ja tarinastasi!

Vaiheet
Miksi sparraus
Miksi sparraus kannattaa?

Joskus omalle tekemiselleen sokaistuu niin, että kadottaa sen, mikä on olennaista. Jokainen kaipaa peiliä ajatuksilleen ja ideoilleen, jotta oma henkilöbrändi voisi hiotua timantiksi.

 

Brändi on tunne. Sinun kirkkaan selkeä brändisi on se, joka tuntuu ja näyttää sinulta sekä välittyy parhaalla tavalla ulospäin asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Haluan kulkea kanssasi, kun otat urapolkusi seuraavia askelia sekä kehität henkilöbrändiäsi. Sparrauksen hedelmä on parhaimmillaan säteilevä, selkeä tunne siitä, että teet oikeita asioita ja olet matkalla oikeaan suuntaan.

Palvelut
Palaute
P1250315.JPG
OMAKUVA_TAUSTA-14.jpg
ILMAINEN 30 min MINISPARRAUS

>>> Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle työskentely kanssamme voisi sinut ja brändisi viedä.

bottom of page