P1240445.JPG

Vapautetaan brändisi eli sinun täysi potentiaalisi.

 

Brändimuotoilu on paljon muutakin kuin se, mitä näkyy ulospäin.

Ainutlaatuisia ja arvokkaita asioita tapahtuu yritys- sekä henkilöbrändin ilmeen ja viestinnän takana. Siellä ovat kokemuksesi, lennokkaimmat ideasi ja syyt sille, miksi olet lähtenyt rakentamaan unelmaasi. Ne ovat asioita, jotka kertovat sinun erityisyydestäsi ja joiden vapauttaminen voi kertoa sinulle paljon suunnastasi tulevaan. Ja juuri siihen kiteytyy upea, ainutlaatuinen tarinasi, joka erottaa sinut muista.

 

Olen suuntautunut valmentavaan brändäykseen ja kutsun palveluani sparraukseksi. Sparraus on tarkoitettu vasta valmistuneille luoville tekijöille sekä uutta suuntaa hakeville yrittäjille henkilöbrändin vahvistamiseksi ja oman suunnan selkeyttämiseksi.
 

UUTTA! Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle sparraus voisi sinut viedä.

HENKILÖBRÄNDI

SPARRAUS

 
Sparrauksen vaiheet

1

KARTOITUS

Sparraus käynnistyy sähköpostien vaihdolla, jossa sinä kerrot hieman itsestäsi, unelmastasi ja siitä, missä olet tällä hetkellä. Usein tässä vaiheessa, et edes vielä tiedä, mitä tarkalleen tarvitset - ja se ei haittaa. Ohjaan sinua sparrauksessa eteenpäin.

2

VALMISTELU

Kun yhteinen sparrausmatkamme on kartoituksen jälkeen päätetty aloittaa, lähetän sinulle orientoitumistehtävän herättelemään ja valmistelemaan sinua tulevaan tapaamiseemme. Sillä aikaa minä analysoin mahdollisen jo olemassa olevan brändisi nykytilaa verkossa.

3

SPARRAUS

Itse sparraus pidetään fyysisenä tapaamisena tai etäyhteyksin. Useinkaan sparrattavieni haaste ei ole ideoiden puute, vaan kokonaisuuden selkiyttäminen. Rohkaisen ja annan vinkkejä eteenpäin kohti unelmiasi. Autan sinua hahmottelemaan suuntaviivoja tulevaan. 

4

SUUNTA

Kun tulemme tähän vaiheeseen, alkaa sparrausmatkamme olla lopussa. Sparraustapaamisen jälkeen pyydän sinulta reflektiota sparrauksesta, minkä aikana valmistelen sinulle yhteenvedon keskusteluistamme: suuntasivun viitoittamaan tietä eteenpäin. 

Valitse sopivin

VISIO

Visiosparraus on kevyt sukellus oman osaamisen tunnistamiseen ja henkilöbrändäyksen aloittamiseen. Visiosparrauksessa kartoitetaan yksilön tarinaa ja vahvuuksia sekä koostetaan se tulevaisuuteen suuntaavaksi visioksi. Palvelu sisältää orientoitumistehtävän, 1 X 2 h tapaamisen sekä asiakkaalle toimitettavan visiosivun (kuvallinen ja sanallinen yhteenveto sparrauksesta).

>>> Sopii työnhakijalle tai toiminimeä perustavalle.

 

200 € + ALV

YDIN

Ydinsparraus on visiosparrausta syväluotaavampi prosessi yrityksen ydinsanoman selkeyttämiseen.

 

Ydinsparrauksessa määritellään yrittäjän/yrityksen erottuvuustekijöitä, kiteytetään yrityksen tarina, kartoitetaan kohderyhmää ja rakennetaan niistä yrityksen ydinsanoma. Palvelu sisältää orientoitumistehtävän, 2 X 2 h tapaamisen, välitehtävän sekä asiakkaalle toimitettavan ydinsivun.

>>> Sopii aloittelevalle tai uutta suuntaa hakevalle yrittäjälle.

 

450 € + ALV

BRÄNDI

Brändisparraus keskittyy yrityksen visuaalisuuden, äänen ja viestinnän kärjen selkeyttämiseen.

 

Brändisparrauksessa käydään läpi brändiviestinnän tila, kirkastetaan tekemistä ja luodaan suuntaviivoja tulevaan. Palvelu sisältää orientoitumistehtävän, 1 X 3 h tapaamisen sekä asiakkaalle toimitettavan brändisivun (kevyt brändiohjeistus ja listaus toimista kohti selkeämpää brändiviestintää).

>>> Sopii brändiviestintäänsä kehittävälle yrittäjälle.

 

350 € + ALV

Sparrauksesta sanottua

Tapaaminen Elsan kanssa oli inspiroiva ja se todisti minulle, kuinka tärkeää

omista ajatuksista ja toiveista on päästä puhumaan ääneen.

Karla Aaltonen, muotoilija

Sinua sparraamassa

Elsa Hietanen, Brändimuotoilija

 

"Mitä minun tarvitsisi tehdä erottuakseni työelämässä?", kysyin itseltäni muotoilun opintojeni aikana.

Hyvin pian huomasin, että haaste erottua työelämässä on luovien tekijöiden keskuudessa laaja ilmiö. Niin vastavalmistuvat, omaa urapolkuaan suunnittelevat muotoilijat kuin myös alalla pidempään toimineet pienyrittäjät pohtivat samoja kysymyksiä.

Vastaukseksi löysin visiotyön ja henkilöbrändäyksen menetelmät, joita molempia käytän nykyään sparrauksissani. 

Kokemuksieni kautta minulle on herännyt vahva halu auttaa muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia,

jotta jokaisella olisi tarpeeksi työvälineitä erikoistumiseen, osaamisensa brändäykseen sekä​ omien unelmien rakentamiseen.

Autan sinua valitsemaan oikean sparrauksen tai rakennan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Odotan, että saisin kuulla tarinastasi lisää!

 
 
Miksi sparraus kannattaa?

Tiedäthän, joskus omalle tekemiselleen sokaistuu niin, että kadottaa sen, mikä on olennaista. Jokainen kaipaa peiliä ajatuksilleen ja ideoilleen, jotta oma henkilöbrändi voisi hiotua timantiksi.

 

Brändi on tunne. Sinun kirkkaan selkeä brändisi on se, joka tuntuu ja näyttää sinulta sekä välittyy parhaalla tavalla ulospäin asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Haluan kulkea kanssasi, kun rakennat urapolkuasi sekä kehität henkilöbrändiäsi. Voin auttaa sinua hahmottelemaan ammatillisia suuntaviivojasi ja tunnistamaan mahdollisuutesi, potentiaalisi. Sparrauksen hedelmä on parhaimmillaan säteilevä, selkeä tunne siitä, että sinä olet menossa oikeaan suuntaan.

 
 
P1250315.JPG