top of page

Henkilöbrändäyksen koulutus // ILMAINEN brändikoulutuksen presentaatio

Henkilöbrändäyksen työkalut ovat syntyneet omaa ammatillista erikoistumista työstäessäni sekä asiakastyön ohessa nähdessäni, millaisten asioiden parissa muut yrittäjät kamppailevat.

Nimettiin vuoden vaihteessa firmamme sisällä vuosi 2022 kasvun vuodeksi. Kasvu on tarkoittanut sekä liiketoiminnan kasvattamista ja vakauttamista, etenkin luotsaamamme Tyylipuhetta Median kohdalla, että ihmisenä ja yrittäjänä kasvamista.


Yksi kasvun paikka on ollut, kun minut on kutsuttu kouluttamaan henkilöbrändäyksestä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme Miia Toikan yrittäjävalmennukseen sekä Helsingin kaupungin ja Työllisyyspalveluiden Yrittäjyysmessuille. Tilaisuudet ovat olleet suuri kunnia.On tuntunut hienolta päästä jakamaan brändimuotoilun menetelmistä sekä henkilöbrändäyksen työkaluista, joita olen rakentanut omaa ammatillista erikoistumista työstäessäni sekä asiakastyön ohessa nähdessäni, millaisten asioiden parissa muut yrittäjät kamppailevat.


Mukana koulutuksissa ovat olleet henkilöbrändipyramidi henkilöbrändäyksen perustan luomiseen sekä brändipähkinä kiteytyksenä brändäyksen strategiasta käytännössä. Olemme käsitelleet sitä, missä kohtaamispisteissä brändi muodostuu, ja kuinka aito sekä vaikuttava ydinviesti parhaimmillaan läpileikkaa koko yritystoiminnan.


Voit alla olevasta linkistä ladata 11.11.2022 perjantaina Yrittäjyysmessuilla nähdyn presentaation henkilöbrändin kirkastamisesta ilmaiseksi. Ismo tuurasi minua esityksen ajan, kun itselläni ei ollut harmillisesti ääntä. Yrittäjän kasvukivut kuuluvat asiaan.


Henkilöbrändin kirkastaminen_Elsa Hietanen_2022
.pdf
Download PDF • 1.31MB

Kouluttaisin mielelläni henkilöbrändäyksestä sekä omannäköisestä yrittäjyydestä myös tulevaisuudessa. Jos sinulla on tiedossasi yrittäjäryhmä, joka voisi kaivata sparrausta henkilöbrändiworkshopin muodossa tai muu tilaisuus, johon henkilöbrändiluento sopisi, ota yhteyttä ja jutellaan lisää.Avainsanat: henkilöbrändi, henkilöbrändin rakentaminen, henkilöbrändäys, henkilöbrändisparraus, brändimuotoilu, brändimuotoilija, brändin rakentaminen, henkilöbrändikoulutus, brändiworkshop, brändäysluentobottom of page