top of page
OMAKUVA_TAUSTA-13.jpg

Muotoillaan brändillesi ilme ja luonne.

 

Brändimuotoilu on yrityksen ytimen tekemistä näkyväksi visuaalisesti ja verbaalisesti.

Oletko tullut ajatelleeksi, millainen brändisi olisi luonteeltaan, jos se olisi ihminen? Miten se puhuisi ja käyttäytyisi? Millaiset vaatteet se pukisi yllensä? Kenen kanssa brändisi ystävystyisi helposti?

Yritykselläsi on syy olla olemassa, ihmisiä, joita se haluaa tavoittaa, asioita, joista se haluaa jäädä mieleen sekä jokin suunta, jota kohti se on menossa. Jotta yritys voi olla erottuva, uskottava sekä mieleenpainuva, ei ole yhdentekevää, miltä se näyttää ja tuntuu. Brändin voidaankin sanoa olevan tunne. Brändimuotoilu taas on menetelmiä, joilla tähän tunnekokemukseen voidaan vaikuttaa.

 

>>> Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja koe, millaiselle matkalle työskentely kanssamme voisi sinut ja brändisi viedä.

BRÄNDIMUOTOILU

Brändin ilme ja luonne
Mitä brändimuotoilussa tapahtuu?

1

ALOITUS

Brändimuotoiluprojekti käynnistyy ilmaisella minisparrauksella, jossa sinä kerrot työstäsi, tavoitteistasi ja siitä, millainen brändimuotoilun tarve yritykselläsi on, ja me taas esittelemme, miten voimme sinua auttaa. Myöhemmin saat tarjouksen hyväksyttäväksi, ja projekti voi alkaa.

2

LUONNOKSET

Riippumatta siitä, mikä brändimuotoilutarpeesi on, alkaa työskentely aina luonnosvaiheella. Luonnosten kautta suunnittelutyötä tehdään näkyväksi ja ideoita päästään ketterästi kokeilemaan käytännössä. Luonnoskierrosten määrä riippuu projektin laajuudesta.

3

TAPAAMISET

Jokaisen luonnoskierroksen välissä järjestämme etätapaamisen, jossa käymme yhdessä läpi suunnittelutyön tilan. Peilaamme tehtyä työtä tavoitteisiin sekä yrityksen ytimeen ja hiomme luonnoksia palautteen pohjalta kohti lopputulosta, joka ilmentää brändiäsi parhaalla tavalla.

4

TOTEUTUS

Kun vaiheet 2 ja 3 ovat tuottaneet halutun tuloksen, työstämme toteutuksen valmiiksi. Brändi-ilmeen kohdalla se tarkoittaa muun muassa logoversioiden toteuttamista ja brändiohjeiston koostamista, kun taas verkkosivujen kohdalla sivuston käytännön toteutusta verkkoon.

Brändimuotoilua, jotta työsi olisi näkyvää

BRÄNDI-ILME

Brändi-ilme kertoo yrityksestä nopeammin kuin mikään muu. Se toimii käyntikorttina, ennenkuin ehdit edes kaivaa korttikoteloasi esiin. Brändi-ilme viestii asiakkaalle yrityksen visiosta, palveluista ja arvoista. Huolellisesti suunniteltu ja onnistuneesti toteutettu yritysilme on mieleenpainuva, erottuva ja ennen kaikkea yrityksesi näköinen. Toteutamme vaikuttavat ja tunnistettavat brändi-ilmeet, jotka heijastavat yrityksesi ydintä. Yhtenäinen yritysilme auttaa asiakkaitasi tunnistamaan sinut ja sitoutumaan tarinaasi.

>>> Sopii aloittavalle tai brändi-ilmettään etsivälle yrittäjälle.

 

alkaen 500 € + ALV

BRÄNDIVIESTINTÄ

Brändi-ilme nousee täyteen potentiaaliinsa, kun sitä käytetään saumattomasti yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa. Toteutamme brändisi mukaiset viestintä- ja markkinointimateriaalit printtinä ja diginä. Meillä on valmiuksia monenlaisiin toteutuksiin ja luovat verkostot laajempiin kokonaisuuksiin. Taitamme painotyöt kuten esitteet, julisteet, katalogit ja mainokset. Diginä teemme animaatiot, presentaatiot, bannerit ja display-mainokset. Somekanaviin luomme kanssasi tunnistettavaa ja tavoittavaa somesisältöä.

>>> Sopii yrittäjälle, joka kaipaa apukädet brändiviestinnän tueksi.

 

hinnoittelu projektin mukaan

VERKKOSIVUT

Nettisivut toimivat näyteikkunana yritykseesi ja siksi niihin kannattaa panostaa. Ne avaavat asiakkaalle yrityksesi toiminnan ja arvon, joka nostaa sinut esiin kilpailijoidesi joukosta. Aidon puhuttelevat ja ajantasaiset verkkosivut auttavat sinua herättämään asiakkaassa uteliaisuutta ja luottamusta. Toteutamme kevyet sivut itse ja suuremmat sivukokonaisuudet mm. WordPress-ympäristöön yhdessä ketterän tiimin voimin. Päivitämme myös sisällöt olemassa oleville sivuille ja uusimme tarvittaessa sivut brändi-ilmeen mukaiseksi.

>>> Sopii nettisivujen rakentamista tai päivittämistä suunnittelevalle.

 

alkaen 1 000 € + ALV

Brändimuotoilusta sanottua

Elsa ja Ismo loihtivat MUUTElle upeat uudet verkkosivut, joita kruunaavat Ismon ihanat Suomenlinna-aiheiset kuvitukset. Verkkosivujen uudistaminen on ollut antoisa prosessi, johon on kuulunut myös MUUTEn brändin kirkastaminen. On ollut todella inspiroivaa selkeyttää oman yritykseni ydinviestiä ja sitä, mitä haluan työlläni saavuttaa tässä maailmassa. MUUTEn tarina, arvot ja työtavat tulevat myös aiempaa selkeämmin esille verkkosivuilla kiitos Elsan ja Ismon.

Annika Fuhrmann, Laukuntekijä, MUUTE

Tutustu meihin

Elsa Hietanen | Brändimuotoilija


Utelias, ratkaisukeskeinen, realistinen, järjestelmällinen.

Elsa on vaatetusalan koulutuksen saanut brändimuotoilija, joka sparraa unelmanrakentajien potentiaalin esiin. Elsa visioi, innostuu ja luo uutta. Luonteeltaan introvertti Elsa hyppää spontaanisti mukaan ja näkee haasteessa mahdollisuuden.

Elsa on keskittynyt brändisparrauksiin, brändi-ilmeiden suunnitteluun sekä visuaaliseen ja verbaaliseen sisällöntuotantoon. Some on tuttu pelikenttä, ja Elsa toimiikin viestinnän tehtävissä useiden asiakkaidemme brändimarkkinoinnin tukena.


Ismo Hietanen | Graafinen suunnitteluja

Pitkäjänteinen, täsmällinen, käytännönläheinen, harkitsevainen.

Ismo on graafinen suunnittelija ja taiteen maisteri. Ismo työskentelee tarkkuudella ja haaveilee pitkäjänteisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.

Ismo pitää huolen, että brändi-ilmeiden visuaalisuus ja erilaiset graafiset toteutukset tehdään ilmentämään asiakkaidmme ydinsanomaa. Ismo suunnittelee verkkosivujen ulkoasut, luo kuvitukset sekä muut graafiset materiaalit asiakkaidemme brändityön tarpeisiin.

Vaiheet
Miksi brändimuotoilu
Mikä on brändi?
Asset 31.png

Brändi on tunne. Se saa alkunsa sinun ja asiakkaasi tunnetilojen kohdatessa.

Brändi on mielikuva, tunne. Se syntyy ja vahvistuu niissä kohtaamispisteissä, joissa tavoitat kohderyhmäsi sekä asiakkaasi. On sanottu: "Ihminen ei muista, mitä sanoit tai teit. Hän muistaa, mitä sait hänet tuntemaan." - Maya Angelou

 

Onnistunut brändi välittää puhuttelevasti niitä asioita, joista sinä haluat jäädä mieleen. Se kertoo tarinaa, joka tekee yrityksestäsi erityisen. Se viestii arvosta ja siitä aidoimmasta ytimestä, unelmasta, jonka perään alunperin olet yrittäjänä lähtenyt.

Brändimuotoilu on tunnetyöskentelyä.

Palvelut
Asiakaspalaute
P1250327.JPG
OMAKUVA_TAUSTA-13.jpg
ILMAINEN 30 min MINISPARRAUS

>>> Varaa nyt ilmainen 30 min minisparraus ja kokeile, millaiselle matkalle työskentely kanssamme voisi sinut ja brändisi viedä.

bottom of page